Ááááááááááá...


Igen, tudom. Ez mégiscsak egy horgászattal foglalkozó blog, amiről pedig írni akarok, csak áttételesen kapcsolódik a pecához. De nem tehetek róla, muszáj leírnom, mert olyan gyönyörű:

"Cseppekbül-shotting sügér kemény csalik a basszus és minden között"


Na jó, olvasd el még egyszer, ha elsőre nem értetted. Másodszorra sem? Nem a Te hibád... Hogy ez micsoda? Hát egy applikáció rövid leírása az androidos alkalmazások legnagyobb piacterén. A szöveg eredetileg angolul íródott, aztán ráeresztettek egy fordítóprogramot, s az eredmény fent olvasható. Ez kész, konkrétan semmi értelme. Viszont nagyon szórakoztató. Ha eleget teszel a felszólításnak és tovább olvasol, megérted. A részletes szöveg szerint: "Lure fishing is growing. From drop-shotting for perch to hard lures for bass and everything in between, across the UK and Europe it's never been popular."

Az applikáció, illetve az azon keresztül elérhető ingyenes pergetőmagazin egyébként nem rossz. Sok benne a reklám, és hát az angolok nem a pergetőhorgászat Paganinijei, de lelkes, látványos munka. Pár percet megér (többet szerintem nem...), nem mellesleg jó nyelvgyakorlás.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések