Láthatónak maradni


A blog olvasóinak jelentős része eddig a Szobapeca Facebook oldaláról értesült a blogposztok megjelenéséről. Ez valószínűleg eztán is így lesz, de hamarosan változik a közösségi oldal működése. A hírfolyamodban csak azoknak az oldalaknak az aktivitása látszik majd, melyeket te megjelöltél. Természetesen több oldalt is megjelölhetsz, nem csak egyet. Ehhez egy rövid beállítást kell elvégezned. Mutatom hogyan:

A beállítás megtehető mobiltelefonon vagy számítógépen egyaránt:

- Nyisd meg a Szobapeca Facebook oldalát.
- Mobilon a "Követed"-re klikkelve egy új lap nyílik a részletes beállításhoz. Itt jelöld meg a "Megjelenítés elsőként" opciót. (Ezt láthatod a felső képen.)
- Számítógépen gördítsd le a "Követed"-hez tartozó menüt és ott jelöld meg a "Megjelenítés elsőként" opciót. (Ezt láthatod itt, az alsó képen.)


Ennyi. Ezt a beállítást végezd el mindazon oldalakkal, melyeket nem csak kedvelsz, de a jövőben is látni szeretnél a hírfolyamodban.

Ha nem szeretnél minden ilyen oldalra külön ellátogatni, akkor ez a beállítás elvégezhető egyetlen felületen, a Beállítások között. Ennek az a hátránya, hogy ilyenkor, ha sok ismerősöd és általad kedvelt oldal van, egy nagyon hosszú listából kell kiválasztanod azokat, melyeket meg szeretnél jelölni.

- Mobilon kezdd a "Súgó és Beállítások" menüpont alatt,
- a "Hírfolyam-beállítások" pontot válaszd,
- itt "Az elsőként megjelenők beállítása" opcióra klikkelve a megjelenő listából kiválasztható a keresett oldal.


- A számítógépen a "Hírfolyam" menüjében,
- a "Beállítások szerkesztése" pontot válaszd,
- ezt követően megjelennek a Beállítások, melyek közül "Az elsőként megjelenők beállítása" opcióra klikkelve a megjelenő listából kiválasztható a keresett oldal.


Hát, nagyjából így. Sokkal rövidebb, mint ahogy ezt elolvastad, elsőre kb. egy perc, másodjára úgy tíz másodperc alatt megvan. Vagy hagyd a fenébe... 😀

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések