Beköszönő

Csupán néhány napja annak, hogy egy szintén blogger horgászcimbora tanácsára/javaslatára megfogant bennem egy saját tematikus oldal ötlete. Most itt van. Kicsit nyers még, fésületlen, de talán - igazán remélem - látszik rajta, hogy örömmel csinálom.

Mindenki exhibicionizmusból kezd neki, én sem vagyok különb. Hogy lesz-e élete a blognak ezen túl is, arról majd a jövő határoz. No és Ti, akik olvassátok. Olvassátok hát! :)

Miért Szobapeca? Mert ez jutott eszembe, mert a horgászatról szól majd szándékom szerint. Mindenféle horgászatról. És mert ha nem jutottunk ki a partra, csinálhatjuk a szobában is!

A külcsínt nem tartom sokra, a tartalmat annál inkább. A közeli jövőben négyféle tartalmat láthattok majd az oldalon. KÉPEK Egy kép, s hozzá fűzött pár gondolat, mely a kép készítésének körülményeiről szól vagy a kép apropóján eszembe jutó dolgokról. RÖVID Néhány mondat, maximum egy-két bekezdés, ami a horgászat kapcsán eszembe jutott. Láttam valamit a parton, hallottam valamit a boltban, beszélték a barátok, írt valamit az újság. Lehet emelkedett, vagy nagyon is földhözragadt. DOLGOZATOK Hosszabb lélegzetű írások egy-egy horgászatról vagy témáról. CUCC Horgászfelszerelésekkel kapcsolatos hírek, gondolatok, saját eszközeim leírásai vagy engem érdeklő külhoni vagy itthoni újdonságok. Bármi, ami épp akkor érdekel, minden további rendező elv nélkül.

Én is dolgozom, családban élek, néha horgászni megyek, nem ülök hát állandóan a gép előtt. A blogokkal kapcsolatos technikai ismereteim elég korlátozottak (udvarias megfogalmazásban...). A következő hetekben, hónapokban még gyakrabban nézegetem, reszelgetem, alakítom, talán úrrá leszek valamennyire a technikán is, de aztán beáll majd valami "normális" rend. Nevelgetem, ápolgatom tovább tudásom, kedvem és időm szerint. Ha tetszik, leljétek benne örömötöket. Ha nem, keressetek ügyesebb kertészeket...

Jó pecát mindenkinek!

Megjegyzések

  1. Szia :)
    Egy /szinte/ rendszeres követőre - olvasóra - alkalmi hozzászólóra, bizton számíthatsz :D
    Kivéve /bár ezt biztos megérted/, ha éppen peca van...
    >;-))

    VálaszTörlés
  2. Sok sikert és rengeteg élményt, amit majd olvashatunk:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések